Reviews

Stephan combineert uitgebreide onderzoekskennis met creativiteit bij zowel de basis als de uitkomst van elk onderzoek. De Brand Health Monitor van Sanoma leverde relevante en toepasbare inzichten op over de inzet van marketingcommunicatie en merkgroei. Met de proactieve houding van Stephan en zijn team hebben wij deze monitor continu verbeterd met nieuwe onderzoeksmethoden en tools.

Het uitstekend meedenken over de opzet, input, output en vervolgstappen, is waar hij zich in onderscheidt en verder gaat dan onderzoek. 

Eric Shriber, Strateeg/Consultant

Stephan heeft voor BaByliss het brandonderzoek uitgevoerd. De resultaten hebben bijgedragen aan het inrichten van onze customer journey en persona's. Onze keuze viel destijds op Stephan vanwege zijn heldere en eenvoudige uitleg m.b.t. zijn onderzoeksaanpak, maar ook vanwege zijn creativiteit. Achteraf wist hij op een creatieve wijze verdieping te zoeken in de resultaten. Erg prettig. Ik zou Stephan absoluut aanraden!

Emma Aarts, Senior Brand Manager BaByliss

Stephan weet op de juiste manier onderzoeksvragen te behandelen door goed door te vragen naar de ‘vraag achter de vraag’. Als manager bij Ipsos heb ik veel van hem geleerd, juiste conclusies trekken, duidelijke manier presenteren en op een prettige en professionele manier omgaan met klanten.

Julia Koster, VodafoneZiggo Marketing Insights Specialist

Samen met Stephan en zijn collega`s hebben wij een nieuw en uniek onderzoek naar de rol van de folder in de customer journey opgezet. Het resultaat is een grote onderzoekdatabase die inzichten geeft over de folderfunnel en benchmarks. Hiermee kunnen wij onze klanten inzicht geven in conversie; van hoeveel consumenten een reclamefolder ontvangen, naar lezen, er door getriggerd worden, de winkel/website bezoeken tot aankoop. Door de professionele samenwerking is een uniek onderzoek tot stand gekomen.

Jeffrey Muller, Manager Business Development Axender

Stephan is een enorm ervaren marktonderzoeker waardoor hij snel en goed inzetbaar is op diverse onderzoekstrajecten. Zijn ervaring aan exploitant-, onderzoekbureau- en mediabureau zijde draagt daar bovendien enorm aan bij.

Jasper Bronner, Business Science Director MediaCom

Contact

Let's talk. De échte connectie en meest passende aanpak ontstaan in een gesprek. 

Stephan van Velthoven

stephan@researchtocreate.com

​​tel: 06 39 09 70 17

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon