top of page

Reviews

Stephan combineert uitgebreide onderzoekskennis met creativiteit bij zowel de basis als de uitkomst van elk onderzoek. De Brand Health Monitor van Sanoma leverde relevante en toepasbare inzichten op over de inzet van marketingcommunicatie en merkgroei. Met de proactieve houding van Stephan en zijn team hebben wij deze monitor continu verbeterd met nieuwe onderzoeksmethoden en tools.

Het uitstekend meedenken over de opzet, input, output en vervolgstappen, is waar hij zich in onderscheidt en verder gaat dan onderzoek. 

Eric Shriber, Strateeg/Consultant

Stephan heeft voor BaByliss het brandonderzoek uitgevoerd. De resultaten hebben bijgedragen aan het inrichten van onze customer journey en persona's. Onze keuze viel destijds op Stephan vanwege zijn heldere en eenvoudige uitleg m.b.t. zijn onderzoeksaanpak, maar ook vanwege zijn creativiteit. Achteraf wist hij op een creatieve wijze verdieping te zoeken in de resultaten. Erg prettig. Ik zou Stephan absoluut aanraden!

Emma Aarts, Senior Brand Manager BaByliss

Stayokay werkt al een aantal jaren heel prettig samen met Stephan van Velthoven. Hij weet onze onderzoeksbehoefte goed te vertalen naar een goede onderzoeksopzet. Ook de uitvoering en de rapportage is snel en compleet. Zijn rapportages en adviezen helpen ons zeer bij het aanscherpen van ons marketingbeleid

Liesbeth ten Donkelaar, Marketing & Sales Director Stayokay

Stephan heeft meerdere keren bij ons gewerkt op interimbasis om een zwangerschapsverlof op te vangen. In deze perioden heb ik hem leren kennen als iemand die heel snel volledige projecten kan overnemen en draaiend kan houden. Daarbij brengt hij ook proactief nieuwe ideeën in en deelt hij graag zijn brede onderzoekskennis met zijn tijdelijke collega's. Naast zijn inhoudelijke toegevoegde waarde is Stephan ook een heel prettige collega om mee samen te werken.

Jikke Romijn, Head of Business Intelligence Mindshare

Stephan is een enorm ervaren marktonderzoeker waardoor hij snel en goed inzetbaar is op diverse onderzoekstrajecten. Zijn ervaring aan exploitant-, onderzoekbureau- en mediabureau zijde draagt daar bovendien enorm aan bij.

Jasper Bronner, Business Science Director MediaCom

bottom of page